Euroopassa positiivinen tunnelma

Maailman tunnetuimpien investointipankkien joukkoon kuuluvan J.P. Morganin varainhoitoyksikön sijoitusjohtaja Michael Barakos maalailee Kauppalehdessä ruusuista kuvaa Euroopan osakemarkkinoille. Hänen mukaansa Euroopan talousdata on myönteistä, osakkeiden arvostustasot kohtuullisia ja osinkotuotot houkuttelevia. Yritysten voittoennusteita on Barakosin mukaan nostettu ja yleistunnelma on vahvistunut. Hän uskoo, että Eurooppa on vasta noususyklin alussa.

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/euroalueen-osakkeet-ovat-erittain-hyva-veto/NwipwE2Z

Barakosin kollegat, J.P. Morgan Asset Managementin strategit Michael Bell ja Vincent Juvyns ovat samoilla linjoilla. Heidän mielestään on erittäin positiivista Euroopan taloudelle, että luottojen kysyntä on kasvussa ja myös Etelä-Euroopan maat Italia, Espanja ja Ranska ovat heräämässä pitkästä koomastaan.

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/eurooppa-lyo-viela-allikalla/DEW6k63j

Myös Dividend Housen havainto on, että eurooppalaisten yhtiöiden ensimmäisen vuosipuoliskon tulokset ovat olleet erittäin hyviä ja tuloskasvumomentti on vahva. Eurooppa on hyvässä vedossa, mistä johtuen sijoitusvarallisuutta on ohjautunut merkittävissä määrin Euroopan pörsseihin.

Dividend House Oy (2295445-4)- Kalevankatu 4, 4. kerros, 00100 Helsinki – 010 322 1530 | Tietosuojaseloste